Dragobete poposeşte la Castelul Bran!

Dragobete poposeşte la Castelul Bran!

Iubeşte româneşte la Castelul Bran! Invitaţia lansată pentru data de 24 februarie vă oferă prilejul să-l întâlniţi pe Dragobete, fiul Babei Dochia, un bărbat frumos şi iubăreţ, care va poposi la Bran.

Dragobeta va fi cu ochii pe toți îndrăgostiții care apreciază sărbătorile autentice, românești. Și pentru că e un băiat modern, vă invită pe pagina oficială de Facebook, a Castelului Bran  – Bran Castle Official – sa-i scrieți o declarație de dragoste! Fie că ia chipul celor dragi, fie că vă adresați chiar lui Dragobete, scrieți de ce îl iubiți, de ce îl apreciați.

Cea mai frumoasă postare, care întrunește cele mai multe „like-uri“, se premiază cu o cină romantică la Castelul Bran, în seara lui 24 februarie 2012. Și cum îndrăgostiții care vor savura delicatesele, oferite de Dragobete, trebuie sa viseze și să petreacă frumos, vor fi cazați la un hotel de 4****, cu zona spa si piscină, din stațiunea Bran, pentru perioada 24-26 februarie 2012.

Potrivit legendei, iubirea oamenilor, ce-și vor declara astfel dragostea, va ține tot anul, precum a păsărilor, ce se spune că se logodesc de Dragobete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.