Radio România Actualităţi aduce „Mişcarea de sănătate“ la Predeal

Radio România Actualităţi aduce „Mişcarea de sănătate“ la Predeal

„Mişcarea de Sănătate“, campania naţională a Radio România, şi TeamXpert invită iubitorii mişcării în aer liber să vină sâmbată, 18 februarie 2012, pe pârtia din Predeal, unde se va desfăşura prima ediţie a Cupei “Tabere cu suflet” la schi alpin şi snowboard.

La competiţie s-au înscris zeci de copii, dar şi adulti, care se vor întrece în mai multe  probe de concurs la schi şi snowboard. Totodată, vor avea loc reprezentaţii de snowbike. „Pentru a atinge performanţa, copiii au nevoie de întreceri organizate. Competiţiile sunt un instrument util pentru motivare, fără de care dezvoltarea lor nu poate fi desăvârşitădeclară Camelia Savin, de la TeamXpert, care doreşte ca prin astfel de competiţii să fie ajutaţi copiii fără posibilităţi financiare pentru a practica sporturile de iarnă. Pentru copii, înscrierile se pot face şi în ziua concursului, cu categorii din doi în doi ani, începând de la vârsta de şase ani.

„Mişcarea de Sănătate” este prima campanie pe termen lung iniţiată de un post de radio care urmăreşte să-i îndemne pe ascultători la activităţi în aer liber, promovând în egală măsură o viaţă sănătoasă, turismul şi ecologia, pe tot parcursul anului.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.