Cum se ridică rablele abandonate în Brașov

Cum se ridică rablele abandonate în Brașov

O brașoveancă a sesizat Primăria Brașov, în decembrie 2011, că o Dacie,  înmatriculată BV-03-CTO,  este parcată de ani de zile pe zona verde din fata PT 1 din Brasov, pe strada Alexandru cel Bun nr. 11.

Sesizarea a fost înregistrată cu nr. S/9331/2011/VIII-A. Primăria a răspuns că mașina cu numărul respectiv de înmatriculare a fost ridicată de pe… Bulevardul Saturn.

„Vă informez ca autoturismul BV-03-CTO se afla in acelasi loc, nemiscat; oare exista doua autoturisme cu acelasi numar in Brasov (unul pe Alexandru cel Bun si altul – care a fost ridicat – pe Saturn )?“, se întreabă Anca-Mihaela Balaban, expert contabil.

 1. Balaban Anca-Mihaela februarie 9, 2012, 9:59 am

  Buna dimineata ,

  doresc sa va informez ca in urma articolului publicat ,,Cum se ridica rablele abandonate din Brasov ,,am fost sunata de catre ing. Vintila de la primarie care s-a aratat consternat de faptul ca am informat presa despre caz ?! i-am explicat cumva , printre tipetele dansului ca acuzatiile sunt nefondate ; ma asteptam la scuze sau ceva de genul acesta dar cred ca am asteptari prea mari ;

  Cu stima , ec. Anca-Mihaela Balaban

  Reply
 2. […] sa va informez ca in urma articolului publicat «Cum se ridica rablele abandonate din Brasov» am fost sunata de catre ing. Vintila de la primarie, care s-a aratat consternat de faptul ca am […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate