Fly Project lanseaza videoclipul piesei „Musica”

Fly Project lanseaza videoclipul piesei „Musica”

Cu doua piese in top 100 cele mai difuzate piese din Romania in anul 2011, dintre care Goodbye pe locul doi, si sute de concerte in tara si in strainatate, trupa braşoveană Fly Project lanseaza clipul celui mai nou hit – Musica. Piesa a strans, de la momentul lansarii pana in prezent, peste 6, 8 milioane de vizualizari doar pe contul oficial Fly Records, si este de 6 saptamani pe primul loc in difuzarile radio.

Videoclipul „Musica” a fost filmat in Los Angeles si Bucuresti, avand un subiect cat se poate de firesc, desprins din realitatea fiecarei zile. Doi tineri obisnuiti, care au locuri de munca, alese nu din pasiune ci din nevoie, si viseaza sa isi depaseasca conditia, se intalnesc intamplator intr-un fast-food si se indragostesc unul de celalalt. „Cei doi sunt oricare dintre oamenii pe care ii vedem pe strada, aici sau in America, si functioneaza pe acelasi tipar ca oricare dintre noi. Nu sunt modele, nu sunt altfel, sunt niste oameni care isi traiesc viata in ritmul anului 2012, oriunde in lume, care se lupta sa se intretina, vor sa isi atinga visurile si sa isi gaseasca dragostea. Mereu avem impresia ca altundeva este altfel, ca celalalt are o viata cu totul diferita, condusa de alte reguli, dar ne dam seama ca lumea isi impune regulile peste tot. Visam, ne trezim la realitate, iubim sau nu, muncim, din nevoie sau din pasiune, avem de ales sau urmam calea data, tiparul are aceleasi puncte pe care toti le bifam” declara Tudor Ionescu.

„Musica”, noul hit Fly Project produs de Fly Records, a beneficiat de un clip realizat de Alex Ceausu si echipa sa de la Ador Media, aceeasi echipa care a realizat si videoclipul piesei Goodbye, hitul international lansat de Fly Project la inceputul anului 2011.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.