Jurnalista Adela Diaconu investeşte în modă

Jurnalista Adela Diaconu investeşte în modă

Creaţii vestimentare casual şi elegante – cu accente moderne, nonconformiste şi croieli impecabile, completate de accesorii unicat create manual – şi consultanţă de specialitate oferită doamnelor. Acesta este conceptul de business al Adelei Diaconu. Întregul concept, spune Adela, are la bază ideea că simplitatea şi bunul gust definesc feminitatea, un atuu care se poate obţine la un preţ convenabil.

Adela Diaconu, realizatoarea cunoscutei emisiunii „BV01ADE“, are planuri mari pentru 2012. După ce a practicat ani de zile tenis de performanţă, a cochetat cu politica şi s-a impus ca realizator şi prezentator de show-uri în media TV braşoveană şi naţională, Adela vrea să-şi încerce norocul şi în fascinanta lume a modei.

Alegerea Adeleie pare una ambiţioasă, având în vedere că braşoveanca nu are studii de specialitate – fiind licenţiată şi masterand în Studii ale Integrării Economice Europene. Cu toate acestea, moda a avut mereu un rol important în viaţa sa, atât în plan personal cât şi profesional. Adela cunoaşte foarte bine lumea modei româneşti si internaţională, este o prezenţă nelipsită de la cele mai importante fashion show-uri româneşti, o leagă prietenii cu nume importante din moda românească şi, foarte important, a promovat în premieră talentaţi şi tineri designeri de modă.

Nu ne rămâne decât să aşteptăm creaţiile Adelei şi să-i urăm mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.