Momente de groază pentru două turiste, la piscina din Poiana Brașov a lui Copos. Mamă și fiică, electrocutate !

Momente de groază pentru două turiste, la piscina din Poiana Brașov a lui Copos. Mamă și fiică, electrocutate !

FOTO: Arhivă

Două turiste au fost electrocutate, după ce au ieșit din piscina de la Hotelul Sportul din Poiana Brașov. Este vorba despre e femeie şi fiica ei în vârstă de 7 ani, din București. Cele două persoane s-au electrocutat de la pardoseală încălzită electrică.

Mama a fost internată la Spitalul Județean, iar fiica la Spitalul de Pediatrie din Braşov. Medicii spun că acum sunt în afara oricărui pericol și, din fericire, nu au răni. Duminică vor fi externate. Oamenii legii fac cercetări pentru a se stabili exact cum s-a produs incidentul.

În momentul în care am vrut să intrăm în apă, eu și fiica mea de 7 ani, am fost electrocutate în marginea piscinei, fiind trântite de mai multe ori pe jos, de câte ori încercam să ne ridicăm în picioare. La un moment dat am reușit să ne retragem din acea zonă, ne-am uitat în jur după un angajat al hotelului, nu am văzut pe nimeni, moment în care am intrat în saună după un domn, pe care l-am rugat să-mi scoată celălalt copil din apă, deoarece nu mai aveam curajul să mă apropii de acea zonă“, a scris în sesizările către autorități Anca Roxana Safta..

Bucureșteanca a făcut deja plângeri împotriva conducerii Hotelului Sportul (care ține de societatea Ana Hotels) la Direcția Generală pentru Autorizare Turism și Direcția Control, Verificare și Monitorizare Turistică, dar și la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului din Brașov.

Femeia a povestit modul cum a fost tratată de conducerea Hotelului. Directoarea unității și o doctoriță, șefa SPA-ului, au pretins că cele afirmate de Safta sunt eronate, activitatea la piscină a continuat normal, în urma incidentului, motivația fiind că „oricum în zece minute se închide“, iar firma de specialitate vine a doua zi pentru a face verificări.

Turista din București așteaptă rezultatele pentru a afla dacă viața fiicei i-a fost pusă în pericol și vrea să facă plângere penală împotriva Ana Hotels, firmă administrată de George Copos.

 

Loading...
  1. […] cum că aceste probleme s-ar fi rezolvat. N-am mai auzit nimic nici de accidentul cu turiştii electrocutaţi la […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.