VIDEO Braşoveanca Ellie White a ajuns pe Fashion TV International

VIDEO Braşoveanca Ellie White a ajuns pe Fashion TV International

Ellie White

Frumoasa cântăreaţă Ellie White este primul artist din România care este prezent pe Fashion TV International.

Potrivit libertatea.ro, filmul de making-of  al şedinţei foto realizate pentru clipul “The Power of Love” a fost difuzat de postul de televiziune Fashion TV International.

„Artista de origine română Ellie White arată superb în şedinţa foto realizată de fotograful Dan Comăniciu, la Braşov, România. Ellie White îmbracă câteva rochii imprimate, dar pozează şi mai provocator, doar în bikini“, este explicaţia care însoţeşte postarea pe YouTube, pe canalul oficial Fashion TV, al filmului de making-of.
Ascensiunea internaţională a lui Ellie White a fost astfel confirmată prin apariţia pe renumitul post de televiziune. Piesele braşovencei încep să fie ascultate în tot mai multe ţări din Europa şi asta o bucură tot mai mult.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=l4ZyWkhv0uA&version=3&hl=ro_RO]

Loading...
 1. Din pacate….brasoveanca Ellie White e de fapt BUZOIANCA Elena Baltagan! vai de capul vostru de ziaristi!

  Reply
  • Draga Teo,
   Noi nu am spus ca Ellie White s-a născut la Braşov, ci că este braşoveancă. Solista locuieşte în oraşul de la poalele Tâmpei, fapt ce o face acum braşoveancă, iar prietenul ei, Doru Tinca, este tot brasovean.

   Reply
 2. […] multe progrese pe plan internaţional. Piesele ei sunt licenţiate acum în 11 ţări, iar după difuzările sale internaţionale au aparut şi cererile de concerte din ţări precum Rusia, Spania şi Pakistan, a publicat […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via