Selymes a vizitat militarii răniți la spital

Selymes a vizitat militarii răniți la spital

Fostul internaţional Tibor Selymes i-a vizitat, duminică, în jurul orei 21.00, la Spitalul Judeţean Braşov, pe militarii braşoveni răniţi în accidentul de la Timişul de Jos provocat de maşina de teren a fostului fotbalist, unul dintre militari fiind în stare foarte gravă la Terapie Intensivă.

Tibor Selymes a ajuns la spital în jurul orei 21.00, însă nu a vrut să facă nicio declaraţie jurnaliştilor privind accidentul în care a fost implicată maşina sa, şi nici dacă el a fost la volan sau altcineva, afirmând doar că regretă cele întâmplate. Fostul fotbalist susține că, în momentul coliziunii produse la Timişul de Jos, maşina în care se afla el era condusă de iubita lui, Dana Călin, o  femeie de afaceri din Braşov, pe care Selymes a cunoscut-o după ce a divorţat.

Potrivit unor surse neoficiale, Selymes şi iubita lui au petrecut într-un club din Predeal până spre dimineaţă. Ambii au ajuns la spital pentru recoltare de probe biologice.

  1. […] stabilit că la volanul maşinii de teren BMW X5, pe care o folosea fostul fotbalist şi antrenor Tibor Selymes, se afla iubita acestuia. Ea este cea care a provocat accidentul de pe […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.