blog-logo

Primarul Brașovului, George Scripcaru, acuzat că ar fi fals revoluționar

Primarul Brașovului, George Scripcaru, acuzat că ar fi fals revoluționar

Șeful revoluționarilor brașoveni, Dorin Lazăr Maior, a anunțat că retrage avizele date pentru preschimbarea certificatelor de revoluţionar pentru 14 persoane.

Pe listă se găseşte şi primarul Braşovului, George Scripcaru împotriva căruia Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşilor Eroilor Braşov 1989” (ALRUE) a anunţat că va face o plângere penală. Primarul Scripcaru este a doua persoană publică, acuzată că ar fi obținut ilegal certificatul de revoluționar, după ce Maior a depus o plângere similară împotriva fostului șef al Casei Județene de Pensii, Mihail Tarbă.

Lista lui Maior

Potrivit comunicatului de presă, Dorin Lazăr Maior a decis să retragă avizele date pentru preschimbarea certificatelor, conform Legii 341/2004, pentru 14 persoane. Pe lista se regăsește  maiorul de securitate Nicolae Paraschiv, actualul secretar al Primăriei Braşov şi pedofilul Marian Ambrozi, dar și persoane care nu pot fi în niciun caz suspectate că nu ar fi iești în stradă în Decembrie 1898, cum este cazul lui Demi Ioan, care a fost în fruntea coloanelor de revoluționari de la ICA Ghimbav sau ziarista Maria Petraşcu.

Alte articole:   Patinatorii Coronei se întorc de la Zakopane cu 33 de medalii dintre care 7 de aur, 13 de argint şi 13 de bronz
Nu buletin, ci certificat de București

De departe, cea mai mare surpriză este prezenţa pe lista celor care nu vor mai primi aviz pentru preschimbarea certificatului de revoluţionar este primarul George Scripcaru, notează casasfatului.ro. Chestionaţi de ce abia acum retrag avizele, colegii lui Dorin Lazăr Maior au precizat că  respectivele persoane şi-au depus documentele pentru preschimbare la alte asociaţii din ţară, iar acum demersul e făcut de Maior în calitate de preşedinte al Blocului Naţional al Revoluţionarilor din România, adică de şef suprem peste toţi revoluţionarii. Printre cei cu „brevet de Bucureşti” ar fi şi George Scripcaru.

Și ProTv a susținut că Scripcaru ar fi fals revoluționar

Nu se ştie ce a făcut Scripcaru la Revoluţie, dar, în urmă cu un an, într-un reportaj difuzat de ProTV în emisiunea „România, te iubesc”, intitulat „Falşii revoluţionari”, primarul Braşovului era dat de exemplu.

Alte articole:   Francul elvețian a pierdut 8 bani în două luni

„Suspiciuni apar si atunci când primarii s-au înghesuit pe listele de revoluţionari cu privilegii. Primarul din Braşov- George Scripcaru, primarul din Ghimbav – Dorel Toma, fostul primar din Săcele – Vasile Laţa sau primarul din Cristian, Serafim Dragoş. Cei care se ocupau de manevrarea certificatelor aveau interesul să obţină terenuri pentru cei care cumpărau certificatele. Şi atunci au mers la acei primari coruptibili, vei fi şi tu revoluţionar la rândul tău”, se comenta în reportajul menţionat.

Distribuie dacă îți place!
 1. O gramada de infractori si de profitori au azi certificate de revolutionar, desi ei stateau acasa bine-merci cand altii mureau sub gloante. Unul din ,,eroii” locali e si Scripi, ca toata gasca PDL-ista, ce sa-i faci?

  Reply
 2. Ce sa faca si primarul Brasovului in timpul Revolutiei?Fura de la fabrica unde lucra, de la Hidromecanica.A fost prins, bagat in arest, iar atunci cand au venit REVOLUTIONARII a MINTIT ca a fost arestat din cauza revolutiei.Primarul nostru avea aptitudini de hot din tinerete.

  Reply
  • stimate cititor, nu este deloc asa…scripi era, la revolutie,lacatus mecanic in mecanicul-sef din H1.daca ai lucrat vreodata acolo stii ce inseamna. nu avea ce sa fure ..withe spirt-ul cu care curate piesele, plastelina sau cutitul cu care sabarea pe placa de la strung? la mecanicul sef se face revizia masinilor-unelte. i se por reprosa multe, dar ca a furat din uzina…asta NU

   Reply
 3. Si acum George Scripcaru are aceleasi aptitudini de HOT. Inca si le-a perfectionat in timpul mandatului de primar. Ai pune pe altii sa fure cum ar fi Săpataru care acum e la beci. Si mita e tot furt . Domnule Scripi la anu nu te mai votam o sa ti-o tragem la alegeri.
  Cu stima Dorel

  Reply
  • dorele…degeaba te misti tu mai cu talent, ca NICI O SANSA! scipcaru o sa fie votat si raz-votat, din primul tur O SA CASTIGE. asta sa o stii de la mine…DE LA PRIMARIE..NU-L SCHIMBA DECAT DNA-UL..

   Reply
 4. […] a anunțat că lunea va fi zi de proteste la Brașov. Mai mult, el a depus sesizări la parchet că primarul George Scripcaru și fostul șef al casei de pensii numit ilegal, Mihail Tarbă, ar fi impostori ai […]

  Reply
 5. Brasovul are nevoie de un primar brasovean,nu unul parvenit,ci unul care stie si respecta Brasovul,unul care e interesat sa faca ceva trainic din el,asa cum au facut sasii,care l-au si construit.Un om care tine la cetateni,care aduce investitori reali .Nu unul care din orice „unghi”isi vede propriul interes si cel al familiei lui.A ajuns sa-si faca case in schei si sa dezbine tot orasul si sa faca sensuri giratorii cu firma VECTRA,al carui partener tacit si secret este si nu numai!!!Ma mir ca nu si-a facut in fata casei un sens girator tot pe banii brasovenilor si tot la un pret de 10 ori mai mare !!!Desteptareaaa,Romani.Macar intelegeti sensul cuvintelor din imnul romanesc!!!

  Reply
 6. […] Primarul Brașovului, George Scripcaru, acuzat că ar fi fals revoluționar […]

  Reply
 7. […] Asociația Luptătorilor, Răniților și Urmașii Eroilor “ Braşov-Decembrie 1989 ” îl va sprijini pe președintele Dorin Lazăr Maior în demersurile juridice privind și dosarul nr. 3948/P/2012, înregistrat la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Brașov,  în care primarul George Scripcaru este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute la art…. […]

  Reply
 8. […] Asociația Luptătorilor, Răniților și Urmașii Eroilor “ Braşov-Decembrie 1989 ” îl va sprijini pe președintele Dorin Lazăr Maior în demersurile juridice privind și dosarul nr. 3948/P/2012, înregistrat la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Brașov,  în care primarul George Scripcaru este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute la art…. […]

  Reply
 9. Este foarte probabil ca Scripcaru sa se foloseasca de "titlul" de revolutionar al Brasovului.Cu tote acestea se pot gasi multi "martori" care pot jura (chiar fals) ca l-au vazut in timpul revolutiei ,la Brasov. ,pe vreuna din strazile mai laturalnice ale centrului ,unde au fost asasinati mai multi tineri Brasoveni printre care unul drag mie Dorin Mitroi. Fie-i tarana usoara. Scripcaru nu este singurul caz ,sunt foarte multi care si-au cumparat titlul de revolutionar pe cand cei adevarati au stat in "banca lor". Sentimentul este pur si simplu de greata fata de acestia.!~◘

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate