Aur şi bronz, pentru pistolarii braşoveni

Aur şi bronz, pentru pistolarii braşoveni

 

Rareş Ion, Costin Moişanu şi antrenoarea Cristina Bălan. Foto: CSU Braşov

Juniorii  Rareş Ion, Costin Moişanu şi Petru Tănasă au participat, weekend-ul tecut, la prima etapă a Campionatului Naţional de Tir Sportiv, desfăşurată la Iaşi.

Rareş Ion a obţinut medalia de aur la pistol, la seniori, iar colegii lui, Costin Moişanu – bronzul, respectiv Petru Tănasă s-a clasat pe poziţia a cincia, ambii la categoria juniori.

„Suntem în pregătire pentru Campionatele Europene de aer comprimat care se vor desfăşura în februarie 2012, în Finlanda. La seniori avem ca obiectiv obţinerea unui loc cota pentru Jocurile Olimpice din Londra 2012 (din cele 4 rămase). Acest lucru ar fi posibil numai cu acordul federaţiei de specialitate şi cu implicarea clubului pe care îl reprezentăm. Deocamdată am făcut cunoscută intenţia noastră de a participa la o categorie superioară vârstei lui Rareş, aşteptând să fim înştiintaţi de hotărârea luată în cadrul următoarei şedinte de Birou federal”, a declarat directorul CSU Braşov, Gabriel Calancea.

Loading...
  1. […] Juniorii braşoveni Rareş Ion, Costin Moişanu şi Petru Tănasă au participat, weekend-ul tecut, la prima etapă a Campionatului Naţional de Tir Sportiv, desfăşurată la Iaşi. Sportivul Rareş Ion a tras foarte bine şi a obţinut medalia de aur în proba de pistol aer comprimat 60 de focuri la categoria seniori. Braşoveanul Costin Moişanu a reuşit să câştige medalia de bronz în competiţia rezervată juniorilor mari, în timp ce Petru Tănasă s-a clasat pe poziţia a cincia la juniori mici. Alte amănunte pe newsbv.ro […]

    Reply
  2. […] în timp ce Petru Tănasă s-a clasat pe poziţia a cincia la juniori mici. Alte amănunte pe newsbv.roŢinta pe JO 2012. Oficialii Clubului Sportiv Universitar Braşov împreună cu antrenoarea […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

Share via