Handbal: Oltchim – Corona Braşov 27-16 (11-8)

Handbal: Oltchim – Corona Braşov 27-16 (11-8)

Campioana la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea este liderul Ligii Naţionale, după victoria obţinută miercuri, pe teren propriu, cu Corona Braşov, în meci restant din etapa a V-a.

Oltchim şi-a trecut în cont a cincea victorie stagională, de această dată în faţa echipei antrenate de Mariana Târcă, Corona Braşov, scor 27-16 (11-8). Meciul a fost amânat din cauză că Oltchim a jucat la finalul săptămânii trecute în Liga Campionilor, cu Dinamo Volgograd.

Cu victoria de miercuri, echipa antrenată de Radu Voina acumulează 10 puncte şi trece pe prima poziţie, fiind urmată în clasament de Oţelul Galaţi, neînvinsă şi ea, tot cu 10 puncte, şi Dunărea Brăila, cu 9 puncte. Corona Braşov rămâne pe locul 7, cu 4 puncte.

Etapa a VI-a este programată sâmbătă, cu excepţia meciului dintre CSM Bacău şi Oltchim Râmnicu Vâlcea, care va avea loc în 27 octombrie, deoarece formaţia vâlceană joacă la finalul săptămânii în Liga Campionilor. Campioana României se va deplasa în Spania, unde va întâlni sâmbătă liderul grupei D, Itxako Navarra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.