Centru de afaceri de 12 milioane de euro, la Braşov

Centru de afaceri de 12 milioane de euro, la Braşov

Directorul general al Agenţiei Metropolitane Braşov, Dragoş David (prim-vicepreşedintele PDL Braşov), a anunţat că au fost finalizate două proiecte care vor crea o dezvoltare pe orizontală a afacerilor. Ambele proiecte vor fi depuse în luna noiembrie în vederea obţinerii finanţărilor nerambursabile. Unul dintre proiecte are ca scop construirea unui Centru de Afaceri, evaluat la peste 12 milioane de euro.

„Suntem în discuţii destul de avansate cu Camera de Comerţ şi Industrie, cu Universitatea Transilvania şi cu mediul de afaceri braşovean. Acest centru va fi destinat în special afacerilor din domeniul energiilor regenerabile şi IT, două domenii pentru care există specialişti în Braşov. Pentru acestea avem toate premisele obţinerii unor afaceri de succes”, a precizat David.

Celălalt proiect vizează înfiinţarea unuia dintre cele patru centre intermodale pe care Ministerul Transporturilor le va realiza în România, în valoare de 15 milioane de euro. Proiectul este mai vechi, despre el vorbindu-se de câţiva ani, dar abia acum a fost finalizat.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.