Micul Oktoberfest 2011 de la Braşov, între 8 şi 11 septembrie

Micul Oktoberfest 2011 de la Braşov, între 8 şi 11 septembrie

Oktoberfest Brasov 2011Cea mai renumită sărbătoare a berii din lume – ce se desfăsoară în mod traditional în orasul german München care in acest an implineste 201 de ani de existenta, dar care s-a extins pe parcurs în mai multe zone ale lumii, si-a „deschis filială” înca din 2009 si la Brasov.

Sute de hectolitri de bere la halbă, în sortimente românesti si germane, mâncăruri traditionale, cârnăciori autohtoni sau renumitii türingeri, vor sta la dispozitia vizitatorilor în perioada 08-11 septembrie 2011 la poalele Tâmpei, in cadrul Arenelor sportive “Ion Tiriac” din Brasov (Liceul Sportiv).

Evenimentul Oktoberfest, este organizat si in acest an de Clubul Economic German Brasov, cu sprijinul Primariei si al Consiliului Judetean Brasov.

Vineri seara, de la ora 21.00, spectatorii sunt aşteptaţi la un show de flair oferit de Valentin Luca, barmanul braşovean care a făcut furori cu jongleriile sale la emisiunea „Românii au talent”. Punctul culminant al sărbătorii berii va fi însă concursul Miss Oktoberfest care va avea loc duminică, 11 septembrie, între orele 19.00 şi 20.00. Anul trecut, participantele au făcut deliciul spectatorilor la proba de dans într-un picior şi la cea de prins cu gura, dintr-o undiţă, un cârnat bine rumenit

Leave a Reply

Your email address will not be published.